Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

4102024

 4 / 10 / 2024


.. την δεύτερη μου.. εβδομάδα στο ίδρυμα.. άρχισε με εμένα.. 3-4 ώρες την μέρα.. γυμναζόμουν και σωματικά.. μα και πνευματικά.. και στο τέλος της.. το έκανα όσο.. ήμουν ξύπνιος δηλαδή.. κάπου 3-4 ώρες.. την μέρα και.. αυτό το πρόγραμμα.. μου πήγαινε και.. το διατήρησα καθ' όλη.. την παραμονή εκεί.. όσον αφορά στις.. ώρες του ύπνου μου.. μα με την.. παροδό 3-4 ημερών.. προσέθετα μία νέα άσκηση.. η πρώτη θυμάμαι.. ήταν που όταν.. όλοι είχαν κοιμηθεί.. εγώ με το αμαξίδιο μου.. τρέχαμε στους άδειους.. διαδρόμους μέχρι τις.. πρώτες πρωινές..

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

3102024

 3 / 10 / 2024


.. στον θάλαμο που.. ήμουν την πρώτη.. εβδομάδα στο ίδρυμα.. οι συνοδοί των αρρώστων.. όπως τους είχαν συμβουλέψει.. τα αμαξίδια μας.. τα παρκάρανε στον.. διάδρομο δίπλα στην πόρτα.. μα στο νέο.. που είχα πια.. μάθει με την.. βοήθεια του κρεβατιού μου.. και να σηκώνομαι.. μα και να.. κάθομαι στο αμαξίδιο μου.. και το αντίθετο.. έτσι για να.. νιώθω και καλά ανεξάρτητος.. το πάρκαρα στο κρεβάτι μου.. από την πλευρά.. των ποδιών που.. δεν ενοχλούσε κιόλας..

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

2102024

 

2 / 10 / 2024


.. μα εμένα πάντως.. πολύ δύσκολα χαλούσε.. η διάθεση μου.. και τώρα που.. πλησιάσω και τα 60.. χρόνια όχι κιλά.. πλησιάζω στο ζεν.. και τότε δεν.. του χαράμιζα μία σκέψη.. αντιθέτος τώρα που.. το καλό σκέπτομαι.. νομίζω και χάρη.. μου έκανε που.. με την αλλαγή.. του θαλάμου μου.. με έκανε να.. γνωρίσω και.. νέους φίλους και.. τώρα το θυμήθηκα.. ούτε τον συνάδελφος μου.. τον Σπύρο και.. εδώ να βάλω.. μία ιδέα ωφελιμισμού.. μην με περάσετε.. και για κανέναν άγιο.. λοιπόν ούτε τα.. ορεκτηκά φαγητά που.. μου παραχωρούσε..

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

1102024

 1 / 10 / 2024


.. το προλόγισα μα.. ξέχασα να το γράψω.. και σήμερα έφαγα.. πολλές ώρες για.. να το θυμηθώ.. και τελικά το κατάφερα.. δώστε βάσει στην πενιά.. λοιπόν στο τέλος.. της πρώτης μου.. εβδομάδα στο ίδρυμα.. ήρθε σαν άρρωστος.. ένας συνταξιούχος αστυνομικός.. που ήταν και γειτονάς.. των γονιών μου.. στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα.. και το αποκορύφωμα.. ήταν που αξιώθηκε.. να τον βάλουν.. στο κρεβάτι μου.. δεν ξέρω τι.. μέσω είχε πάντως.. μία χαρά το κατάφερε..