Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

αναγνώστης..

..είμαι προτίστως.. από τότε που θυμάμαι διαβάζω ότι βρεθεί μπροστά μου.. μέχρι το 90.. εκτός από βιβλία διάβαζα και καμιά 15αριά περιοδικά ειδικού τύπου.. ένα από αυτά και το RAM.. από το πρώτο τεύχος.. κάποια στιγμή μπήκε κάποι νέα στειλη..



ANTIRAM.. μου τράβηξε από την αρχή την προσοχή.. η ανατρεπτική σκέξη και γραφή.. μου φάνηκε κάπως δύσκολη για την εποχή μας που οι περισσότεροι κάνουν οικονομία στη σκέψη.. κάποιοι την αντιπάθησαν.. εγώ ακολουθόντας την.. την συμπαθούσα όλο και περισσότερο.. και παρέμεινε.. και επεκτάθηκε.. εγώ είχα σχηματίσει για την συγγραφέα την εικόνα μιας μεσήλικης γεροντοκόρης τεχνοφοβικής με κάποιο ανήψη.. το πρώτο που απομακρύνθηκε ήταν το τεχνοφοβική.. γιατι όλο και έμπενε σε περιπέτιες στις διηγήσεις της..
Οταν με το καλό άρχισα να ασχολούμε με το blogging.. σχολιάζοντας δηλά δηλά στην αρχή.. είχα παρατηρήσει κάποιο V ως ψευδόνυμο αλλά δεν είχα καταφέρει να το ακολουθήσω.. αργότερα ακολούθησα κάποιο
diVa.. και ανακάληψα ότι όχι μόνο ήταν μετεξέληξη του V αλλά και συγραφέας της αγαπημένης μου στέιλης στο RAM.. πες απο δω πες απο κει δημιουργήσαμε μιά φιλική σχέση..
Τον τελευταίο καιρο με είχε συγκινήσει ο παιδικός της ενθουσιασμός για ένα νέο project.. και δόστου και μας προετίμαζε.. και νάτο και πούντο.. ε τελικά έκανε την εμφάνισή του και ήταν ένα εφημεριδάκι ένθετο στο RAM.. και νάτο!!!


Το διάβασα το ξαναδιάβασα.. ενδιαφαίρον μου φάνηκε.. και είπα να κάνω ένα ποστ τιμής ένεκεν.. να σχολιάσω αυτά που διάβασα.. λοιπόν το σχόλιο.. που πάλι τιμής ένεκεν ανέβασα πρώτα στο χώρο των σχολίων της diVaς.. μου βγήκε λίγο ασυμάζευτο.. αλλά θα το αναρτήσω.. και όποιος αντέχει το διαβάζει..

Ξεκινόντας από το εξώφιλο.. σαν ιδέα συμπαθητική.. αλλά το χρώμα ρε παιδιά.. τόσοι διαφημιστές που χρησημοποιούν μπλέ υγρά σε ευαίσθητες λεπτομέριεςξέρουν ότι καποιοι χρωματικοί συνηροί είναι επόδυνοι για κάποιους..:):)
Αυτορύθμιση των blogers; στο δικαστικό μας σύστημαδικαιώνονται οι έχοντες τα μέσα και όχι οι έχοντες το δίκιο.. και αυτό δεν είναι νέο.. γιατί απορούμε;
Σκουπίδια;..χμ μη καταναλώνοντας φρούτα και λαχανικάτα σκουπίδια μου αποτελούνται από ζελατίνες και συσκευασίες γάλακτος.. αλλά μετά την πρόσφατη απεργία.. εδρεώθηκε η βεβαιότητά μου ότι η διαχήρηση των απορημάτων πρέπει να άρχίσει να λύνεται κατ'οίκον..
Πράκτορες μπλογκάρουν.. ε άνθρωποι είναι κι αυτοί
Ξεμπλοκάρετε.. αν είναι νά'ρθει θε να ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει..
Δίωξη μπλόγκερ στη ρωσία.. όπου κυριάρχεί ο πούτινγ..αντίστοχα στην αμερική κυριαρχούν οι δισκογραφικές..
iWar vi.o.. η προθεση για παραπληροφόρηση υπάρχει αιώνια.. τα μέσα αλλάζουν..
Προσοχή στους TOS.. ποιός μπορεί να τους διαβάσει;..ευτυχώς έχω αποφασίσει πως θα παιθάνω ταπί και ψύχρεμος..
Μπλογκ απο τους ΤΙΜΕS.. ε τι μόνο το press-gr;
****************************************************

Το οποίο press-gr.. τι απέγινε η υπόθεσή΄του;..συνήθως την υπόληψή μας την πλήτουμε με τις πράξεις μας και όχι με τα κουτσομπολιά των άλλων..το κουτσομπολιό δε το ακούω.. κι αν το ακούσω δε τοπιστεύω.. όταν όμως ακούω για συκοφαντική δυσφήμισηαρχίζω να αναρωτιέμαι..Δε θεωρώ ότι είμαστε εύπιστοι που πιστεύουμε διαδόσεις.. μάλον πολύ δύσπιστοι είμαστε γιατίτη λαμογιά όλοι θα τη σκευτούμε.. άσχετα αν δε τακαταφέρουμε να την κάνουμε..Τα σημαντικά νέα είναι πέντε αράδες.. θα μπορούσε το υπόλοιπο να καληπτόταν από αναλύσεις ειδικώνκαι ρεπορτάζ.. αλλά.. τα έντυπα μέσα.. ε όταν είμουν μικρός διάβαζα εφήμερίδες για να μάθω τα νεα.. αλλά περισσότερο να μάθω τη γλώσσα.. και οιτότε εφημερίδες υποτίθεται πως απευθύνονταν σε ανθρώπους κατώτερου μορφωτικού επιπέδου.. γιατί οισημερινες μου φαίνεται ότι χρσημοποιούν μειωμένολεξιλόγιο;.. δε νομίζω τα μπλόγκς να αντικαταστήσουντις εφημερίδες.. που ναβρίσκω τώρα εγώ dvd και εγκυκλοπαίδιες να μυράζω για να τους συναγωνιστώ..Εξ'άλλου όσο δε πιστέυω τις εφήμερίδες άλλο τόσοδε πιστεύω και μπλόγκς με ειδήσεις..δεν είμαι τόσο παλιός στα διαδικτιακά ώστε να προλάβω να πιστέψω ότι υπάρχει τέλεια ελευθερίαστο διαδύκτιο.. ναι ναι η τρομοκρατία επίσημη και ανεπισημη..καρατική και παρακρατική.. στόχο έχει την ελευθερία μας.. και εμείς πρόθυμα την παραδίδουμεμε αντάλαγμα λίγη αμφίβολη προστασία..Οι νόμοι και το συνταγμα γίνονται όλο και πιόπερίπλοκα με σκοπό να γίνουν όσο το δυνατόν πιόδίκαια.. αλλά τελικά εξυπηρετούν το λύκο που στηφουρτούνα.. και στην ασάφια χαίρεται..

************************************************

Δεν με ενθουσιάζουν τα κοσμικά μπλόγκς.. πρωτιμώαυτά που έχουν λίγους και καλούς επισκέπτες..
Μπλογκάρω γιατί γουστάρω!!!!!Αρχικά αντιμετόπιζα όλους τους διαδυκτιακούςγνωστούς σαν περσόνες.. αγνοώντας το αντικρισμάτους στον πραγματικό κόσμο.. σιγά σιγά επέκτησακάποια εικόνα του χαρακτηρα τους.. και κάποιουςάρχισα να τους βλέω πιό φιλικά από γνωρημίες μουστον έξω κόσμο.. όλα παίζουν το ρόλο τους στην πρώτη επαφή.. το αβατάρ το ψευδόνυμο το έξυπνο σχόλιο.. η ευγένεια η ευθύτητα η συνέπια..η πεταλούδα πχ ήταν το πρώτο στοιχείο που τράβηξε το μάτι μου στην πρώτη περιπλάνηση..Είμαι κυρίως και πρωτίστως αναγνώστης..χαχα το δέρμα που αναφέρει ο Λουκρίτιος με πήγεστο skin των επιφανιών εργασίας..Το απίθανο που αναγνωρίζω στο ιστολογείν είναιότι συναντώ άτομα που σε καμία περίπτωση δενθα είχα την ευκαιρία να τα γνωρίσω.. που τα επιλέγω και με επιλέγουν με βάση τα παραπάνω στοιχεία.. που ακόμα κι αν τα συναντουσα έξωθα ήθελε πολυ ψωμί κι αλάτι για να τα ανανγωρίσω..Εχω ξαναδηλώσει ότι μεταξύ των αγνώστων πουσυναντάμε με οποιοδήοτε όνωμα ανώνυμοι είμαστε..αν τώρα θέλουν κάποιοι να μας βρουν υπάρχουντρόποι..
*************************************************
Εγω γενικά όπου βρεθώ καταθέτω την αλήθεια μου..και θεωρώ ότι και οι άλλοι καταθέτουν κάποια αλήθεια έστω και συμβατικά ισχύουσα μόνο σε αυτό το χώρο.. έτσι ο τρόπος που κινούμαι καιλειτουργώ είναι ενιαίος και μέσα και έξω..ε και ο έρωτας είναι στο πρόγραμμα.. βέβαιαδε συμπαθώ εμφανήσεις άλλα τρόπους σκέψειςκαι έκφρασης.. ο έρωτας παραμαίνει πλατωνικός..ανακάλψα ότι ενώ στο ραδιόφωνο σχημάτιζα κάποιεςεικώνες από τη φωνή.. που φυσικά δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.. στο μπλόγκινγκδε μου συμβαίνει το ίδιο.. έτσι τελικά δε φοβάμαινα συναντησω κάποιον.. και μιά και δεν αυτοπεριγράφομαι σαν άδωνης.. δε φοβάμαι καιπως θα με δούν.. Το 10λογο τον προσυπογράφω..
**************************************************
χαχα.. Θα μου χαρίσεις το MSN σου;ε στο κουκούτσι του μυαλού μας η πρώτη εγγραφήαφορά την αναπαραγωγή.. με ρόπαλο ή με MSN..
Ετιμοι; όσο και εκτός.. για μένα ίσως είναι καικαλήτερα να γνωρίζω πρώτα το χαρακτήρα και μετάτην εμφάνηση.. δε με επιρέαζε ποτέ η εμφάνηση..αλλα ποτέ δε ξέρεις..
ΝτόραΤσικρα.. τι να πω.. λέω το όνομα σαν εγκίηση..δε μπορώ να προσθέσω κάτι..
Χάνεται η μαγεία;.. χάνεται ίσως αντίστροφα.. έξω γνωρίζεις την εμφάνισει και ενδέχεται να απογοτευθείς από το χαρακτήρα.. και μπορεί να τοκαταλάβεις αφού ξεθωριασει η εμφάνηση μετά από χρόνια..
Έρωτα σεξ.. σημειώσατε 2..:):)ε τώρα στο σεξ.. αν δεν υπάρχει εκτυφλωτικός έρωτας παίζουν ρόλο όλες οι αισθήσεις..
χαχαευχαριστούμε για τις συμβουλές..:):)ευτυχώς ή δυστυχώς κανέναν δεν ενδιαφέρειη σεξουαλική μου ζωή.. ουτε η ερωτική..
χαχα ερωτιδέας.. υπήρξα ίσως πριν την εμφάνιση του διαδικτύου στη ζωή μου..
..και έτιμος για κάποια μόνο πλέον..
γυναίκες πρόθυμες; ευχαριστώ αλλά δυσκολεύομαι.. ε είμαι και κάποιας ηλικίας.. και υπήρξα καιυπερδραστήριος σε πολλούς τομείς..:):)
Το cybersex δεν το αντιλαμβάνομαι.. είμαι εραστής όλων των αισθήσεων.. και η τεχνολογία δε τα έχεικαταφέρει ακόμα.. αλλά πλησιάζει ακούω..
**************************************************
Δε χρηάζομαι κάποιου έιδους προστασία.. ελεύθεροςκαι όχι τόσο ωραίος κυκλοφορώ.. έχω ξαναπεί ότιη ανωνυμία χρηάζεται μόνο για να μη μου τη στήση κάποιος να με πίσει για τη ορθώτητα των απόψεών τουσπάζοντάς μου το κεφάλι.. αλλά τεχνικά έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ως γίνετε..
Ενδιαφέροντα τα τεχνικά ιδιαίτερα για τους νεοφώτιστους..
Μπλόγκινγκ με κινητό;.. είπαμε θα το καθυστερήσωλιγο.. αλλά μου αρέσει να μαθαίνω..
αλήθεια ποιός συνέταξε τα τεχνικά των τελευτάιων σελίδων;

30 σχόλια:

diva είπε...

χαχαχ
koulpie μου
Κι έλεγα από που να αρχίσω τον σχολιασμό του σχολιασμού!

[ Δεν το καταλάβατε πως εγώ σας έχω περικυκλώσει και όχι πως εσείς τάχα με ακολουθείτε; χαχαχαχ]

Λοιπόν..μια καλημέρα γρήγορη , ένα Ευχαριστώ τεράστιο και..εν ευθέτω χρόνο ξεκινώ τον υπερ-σχολιασμό :-)

koulpa είπε...

χαχα diVa μου
χωρεύουμε κυκλωτικά..:):)

χαχα παρακαλώ.. ε η αγάπη ο βήχας και το χρήμα δε κρίβονται..:):)
ε τι να προτοσχολιάσετε..:):)
Την καλημερα μου:):)

geokalp είπε...

ωραία η παρουσίαση και ακόμα καλύτερα τα ενδιάμεσα!

Maria Mikro Analogo είπε...

Μπράβο βρε Koulpa με το φοβερό σου ποστ! :D Το αφιέρωμα στους bloggers του RAM είναι εκπληκτικό. Το πήρα κι εγώ και κάθε μέρα όλο και κάτι διαβάζω. Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια! :D
Φιλιά και καλημέρα

lifewhispers είπε...

τρομερη η σημερινη αναρτηση κουλπα!!! εμενα τουλαχιστον ενα ακομημικρο μαθηαμτακι μου το εδωσε! παντως, το ανελυσες ολο το περιοδικο!δεν αφησες τιποτα να πεσει κατω (διοτι εγω ομολογω οτι το αρθρο για το press.gr το αφησα)

την καλημερα μου και καλη εβδομαδα!

ZouZouna είπε...

Το βρήκα στο περιοδικό, το ξεφύλλισα, διάβασα γραμμές εδώ κι εκεί, το κράτησα και ελπίζω ως το καλοκαίρι να το έχω διαβάσει όλο.
Ενα μπράβο σ' εσένα για το κείμενο (μην περιμένεις να το διαβάσω όλο - το τυπωσα και θα 'δεξει") και ένα ακόμη στην DIVA που την διαβάζω εδώ κι εκεί σε σχόλια όμως δεν ήξερα τις "αρμοδιότητές" της.

koulpa είπε...

geokalp
Ευχαριστώ..:):)
ε τα ενδιάμεσα είναι το αλάτι της ζωής:):)
Την καλησπέρα μου:):)

koulpa είπε...

μαράκι μου
χαχα ευχαριστώ.. ε είναι και πολύ το κείμνο.. κι εγώ τρόμαξα να το τελειώσω.. έχω κι ένα ψυχαναγκασμό να διαβάζω από εξώφιλο σε εξώφιλο..:):)
Καλημερούδια:):)

koulpa είπε...

lifewispers
xaxa..ε δεν ο ανέλυσα και με λετομέριες.. θα ήταν μεγαλήτερο το σχόλιο από την εφημερίδα..:):)
καλημερούδια:):)

koulpa είπε...

ζουζούνα μου
χαχα.. σιγά σιγά.. και με το μαλακό.. ε και το σχόλιό μου δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο..:):)
καλημερούδια:):)

diva είπε...

εδώ είμαστε λοιπόοοον
Το καλό είναι πως δεν θα αντι-σχολιάσω πολύ εφόσον θα "κλέψω" τις δικές σας κριτικές για το antiblo.blog του antiram.
Το κακό είναι πως έχω ήδη απαντήσει σε ..πάνω από είκοσι σχόλια κι ίσως κάτι διαφύγει της προσοχής μου.
Αλλά let's try..

Μεσήλικη γεροντοκόρη τεχνοφοβική;;!!!!
Κι έφυγε το τεχνοφοβική;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Μα εσείς εδώ γράφετε anti-anti-ram!!!

Βρε τι πάθαμε..

Ναι ναι...καλά έκανα και σας έσπρωξα στον βούρκο των blogs λοιπόν. Εκδίκηση!!!!!

Περί του εξωφύλλου..ναι
Τα υπόλοιπα του πρώτου μέρους..εγκυκλοπαιδικώς εννοούμενα..οκ

[Μα..τι καλός άνθρωπος είμα;!]

Για το πωςτοπαμε.τζεϊαρ νομίζω η απόφαση ήταν σαφής και δίκαιη. Ορίστε ο υπεύθυνος κύριος. Κυνηγήστε τον. Εμείς ο Νόμος, blog δεν κλείνουμε.

Ε, πώς; Να κάνουμε κι εμείς κανένα dvd να πουλήσουμε, κουλπίε μας!

:-)
Γουστάρω να μπλογκάρω...και κάνω ομοιοπαθητική να το ξεπεράσω;
χαχαχαχ
Ναι ναι!

Το mobile blogging το συνέταξε μία συντάκτρια του Ram και υπήρχε ως κεφάλαιο και στο βιβλίο για τα blogs του Ram που κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο.

Έρωτας-Sex σημειώσατε ό,τι έχει ανάγκη κανείς, ψάχνει , το βρίσκει και λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανένα.-

Πάω για ύπνο κουλπίε μου..μεγάλες αποφάσεις έχω να πάρω πρωταπριλιάτικα..και παίζει παιγνίδια το σύμπαν..

Άντε..καλή μας νύχτα

koulpa είπε...

χαχα diVa μου
να τα πιστέψω αυτά που μου λέτε ή μπήκε η πρωταπριλά;:):)
χαχα.. λέω το πρώτο που έφυγε..:):)
Καληνύχτα και καλό μήνα:):)

Ra Ma είπε...

Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το ...κυνήγι της diVa. Τελικά το ένστικτό σου σε οδήγησε σωστά!!!
Το RAM έχω πολλά χρόνια που έχω σταματήσει να το διαβάζω, με έχει κερδίσει άλλο περιοδικό, αλλά σίγουρα το ένθετο θα πέσει στα χέρια μου.

Καλό μήνα koulpie!

kanataki είπε...

με αυτό το ποστ κινδυνεύουν να σκάσουν τα απομεινάρια του εγκεφάλού μου

υγ δηλαδή ό,τι εμεινε από το πολύ blogging.

ZouZouna είπε...

Kαλή πρωταπριλιά και καλό μήνα !!!

koulpa είπε...

radio markoni
χαχα ποιός κυνηγά ποιόν;:):)
Εγω άρχισα να το παίρνω γιατί είχε μιά πιό φρέσκια ματιά τότε που το "κομπιούτερ για όλους" ήταν σαν διαφημιστικό φιλάδιο της MS και της INTEL.. και διάφορα πιό ενδιαφέροντα για μένα περιοδικά είχαν πολλύ σύντομη ζωή.. τώρα διαβάζω πρώτα τη diVa τον Τόμπρα τις γελιογραφίες και τα αρχικά σπινούλας σιχτήρης.. και μετά τα υπόλοιπα.. με το άλλο πόδι πατάω στο linuxformat..:):)
Καλησπέρα και καλο μήνα:):)

koulpa είπε...

xaxa kanataki μου
εσύ δε χρηάζεται να διαβάσεις.. το έχεις εκ του φυσικού..:):)
σου δίνω απαλακτικό:):)
Καλό μήνα:):)

koulpa είπε...

ζουζούνααααα μου
Καλη σπέρα και καλό μήνα κι από εδώ:):)

Shades είπε...

Εύστοχος και αναλυτικός... καλώς σε βρήκα.

koulpa είπε...

shades
Καλώς ήλθες:):)
Ευχαριστώ επίσεις...:):)
Καλησπέρα και καλό μήνα:):)

patsiouri είπε...

Eγώ το άρθρο για το press gr το οπόιο να ομολογήσω πως δε με χαλάει και τόσο, το παρακολουθώ, το διάβασα πρώτο-πρώτο! Μπράβο στη diva, πάω και απο'κεί!

koulpa είπε...

patsiouri μου
χρόνια πολλά κι από εδώ
και καλό μήνα:):)

maria λεμονατη! είπε...

χειμαρος ησουν!

koulpa είπε...

μαρία λεμονάτη!
χαχα και προσπάθησα να μην επεκταθώ..:):)
Την καλημέρα μου:):)

Ανώνυμος είπε...

Περιεκτικότατος και καυστικότατος!! Πολύ μου άρεσε η ανάλυση! Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες ;)

Fish-bait είπε...

Ενδιαφέρον ;-)

koulpa είπε...

laxanaki
Xαίρομαι που σου άρεσε..:):)
Αυτό ήταν αφιερωμένο στη diVa.. για το επόμενο θα δούμε..:):)
Καλησπερούδια:):)

koulpa είπε...

fish bate
Ωωωω κοπιάστε..:):)
όλα καλά:):)
Ευχαριστώ:):)
την καλησπέρα μου:):)

Roadartist είπε...

Η αλήθεια είναι το παν!!

ΥΓ ειμαι η μονη που δε πηρα το ram??..gmt :(

koulpa είπε...

road artist
χαχα η αλήθεια είναι σα το γάλα.. κάποιοι δεν έχουν τα ένζυμα που χρηάζονται για την επεξεργαστούν.. δημιουργεί βαρυστομαχιά..:):)
Ακόμα;.. τι να κάνουμε κανένας δεν είναι τέλειος..:):)
Την καλησπέρα μου:):)