Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

το νου σας ρεμάλιαααα!!!


μη μου το παίζετε μιξοπαρθένες.. ο όφις με εξαπάτησε κι άλλες κρυάδες.. ούτε απογοητευμένοι από τους άλλους.. εσείς φταίτε για την κατάσταση.. με την ψήφο σας και τη γενική συμπεριφορά σας.. μπορεί να μη τα φάγατε μαζί με τον παγκαλο.. αλλά εσείς τον ταίσατε.. και τώρα θα πληρώσετε και το λογαριασμό.. κορόιδααααααα.. ε κορόιδα.. και σας βλέπω τώρα να μου κάθεστε μπροστά στο τάβλι και τον καφέ και να μου λέτε ότι είστε απογοητευμένοι και δε θα ψηφίσετε.. ξεκουνηθήτε.. μπορεί να είναι αργά.. αλλά μη μου παραπονιέστε από δευτέρα.. μην έλθετε με πονεμένους καρπούς και στήθος.. γιατί θα σας προκαλέσω και πονοκέφαλο.. με καρπαζιές.. αν δω το χάρτη πάλι μοιρασμένο σε μπλε και πράσινο.. άντε γιατί α.. καλό βόλι.. στην κεφάλα τους.. ή στη δικιά σας.. διαλέχτε..

11 σχόλια:

Skouliki είπε...

εγω απο παλια βαριεμαι και βαρεθηκα
εχω μια γενικη αποχη απο το θεμα και ναι το θεωρ αποψη να απεχεις
μεγαλη κουβεντα ομως απλα ο καθενας πρατει κατα συνειδηση
και εγω οπως λεει ο σφακιανακης την ψηφο μου δεν την δινω πουθενα δικια μου ειναι οτι θελω την κανω

tzonakos είπε...

H αποχή θα ήταν άποψη αν μόνο εξέφραζε αποστασιοποίηση και μπορούσε αυτη να επηρρεάσει τα εκλογικά αποτελέσματα.
Απο τη στιγμή που όπως τα 'χουν φτιάξει, δεν επηρεάζει σε τίποτα, είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε θετική ψήφο και να μην απέχουμε.
Η αποχή απο θυμό και αγανάκτηση αλλα και απο αμάθεια ή αφέλεια δεν ειναι άποψη, εκτός αν τη μερα εκείνη εχει κανείς άποψη το οτι ο φραπές στην παραλία ειναι πιο ανεκτίμητος απο το να σπαταλήσει χρόνο να αποφασίσει πού να δώσει ψήφο και ποιον να εμπιστευτεί.
Ω ναι, ξέρω, δεν εμπιστευόμαστε κανέναν πια ! Ειναι κι αυτό άποψη.
Μόνο που σε αυτη την περίπτωση έρχεται ενα χάος όπου κανείς δεν ξέρει τι θα βγεί. Κι επιπλέον, όσοι ψηφίσουν, θα εχουν αποφασίσει και για λογαριασμό όποιου δεν ψήφισε.
Οπότε απο Δευτέρα, θα ηταν λογικό να μην εκφέρουν γνώμες και σχόλια όσοι απείχαν. Εχω την εντύπωση οτι όσοι απέχουν ειναι εκείνοι που θα φωνάζουν πιο πολύ.
Για τα πράσινα και μπλε συμφωνώ κι εγω, άλλωστε ειναι εκλογές αυτοδιοικητικές, σωστά ; Οχι κομματικές παύλα βουλευτικές.
Προτείνω ξεκάθαρα να περάσουμε το μύνημα σε όλα τα κόμματα οτι δεν μας αρέσει ο τρόπος τους, ψηφίζοντας ανθρώπους πραγματικά άξιους, που κάθησαν και μας άκουσαν, που μας μίλησαν αληθινά κι οχι με συνθήματα.
Η αλαζονεία των κομμάτων πρέπει να τιμωρηθεί, δείχνοντάς τους οτι είμαστε παρόντες και θέλουμε κάτι διαφορετικό.

tzonakos είπε...

* Δεν αναφέρομαι στο Skouliki προσωπικά. Μην παρεξηγηθώ.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς που δεν ψηφίσαμε τα δυο χρώματα; Τι καταλάβαμε;

Αχ εχω πολλά νεύρα με τους Έλληνες!

Λες και όλα αρχίζουν και τελειώνουν με πράσινο και μπλε!

koulpa είπε...

χαχα skoulikaki μου
δε λέω ότι και να δηφίσεις (μονο εσύ) θα είχε αποτέλεσμα.. αλλά διαφωνώ ώς προς την ιδιωκτησία.. νομίζω η ψήφος όπως και το χρήμα.. μέχρι να το χρησημοποιήσεις δεν έχει καμία αξία.. :):)
καλησπερούδιαααα :):)

koulpa είπε...

χαχα τζονάκος
συμφωνώ μέ όλα τα περι αποχής.. και τα διαλαλώ χρόνια πολλά.. (30 και βάλε).. αλλά στο δεύτερο μέρος του σχολίου σου.. έχω αναστολές.. κανένας δε μας ζητά τη ψήφο μας για το καλό μας.. απότι έχει δείξει η ιστορία.. εγώ πάντα ψήφιζα αντιδραστικά.. μια και δεν με έπισε κανείς.. χαχα βέβαια θα μπρούσαμε αν καθόταν παράξενα το πράγμα.. να βρεθούμε με προθυποργό το βεργή.. αλλά εκτός του ότι δε συνέβει.. σ΄μερα δεν είμαι σίγουρος ότι να ήταν η χειρώτερη επιλογή.. :):)
ελπίζω το σκουλικάκι να μη το θεώρησε ευθεία αντιπαράθεση.. για μένα είναι σαφές ότι μιλάς για όλους μας.. :):)
την καλησπέρα μου :):)

koulpa είπε...

χαχα coucoulitsa μου
οι αρχαίοι καλά το σκέφτικαν.. θεωρούσαν έλληνες όσους μετέχροντω της ελληνικής παιδείας.. ποσοι νομίζεις ότι υπάρχουν σήμερα.. και πόσοι απόαυτούς στην ελλάδα;.. οπότε δεν έχεις νεύρα με τους έλληνες.. μόνο με τους κατοίκους της ελλάδας.. :):)
χααχα και το πράσινο προκύπτει από το μπλε.. με πτοσθήκη κίτρινου (τύπου;).. :):)
καλησπερούδιαααα :):)

Marina είπε...

Δεν εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι απο το θεό, καποιοι τους ψηφίζουν. Το να απέχει λοιπόν ο πολίτης είναι σαν να δίνει το ελεύθερο στα τσιράκια των Γαλαζοπράσινων για να καπελώνουν όλους..

Οπότε λέω, με τόση αποχή, καλά μας κάνουν.

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

χαχα! Όταν έχεις κέφι, πραγματικά γράφεις φίλε μου! Κατά τα άλλα, σχόλιο ουδέν....

Καλησπερένια!

koulpa είπε...

xaxa marina μου
ε ναι.. γι αυτο εξανίσταμαι σε κάθε εκλογικη περίοδο.. αλλά τι να κάνουμε;.. δεν είναι δημοκρατία αυτό.. αλλά είναι ότι τελικά μπορούμε.. :):)
την καλημέρα μου :):)

koulpa είπε...

ωωωω ..καναρινί.. μου
ευχαριστώ καλή μου φίλη :):)
την καλημέρα μου :):)