Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

μένουμε κατ..


..λοιπόν έπρεπε να συμβεί αυτό για να γνωριστώ με το σύστημα υγείας.. δε ξέρω.. το ΚΑΤ μάλλον είναι μια καλή αντιπροσώπευση.. είδα γιατρούς και νοσοκόμους.. ακόμα και ασθενείς και συνοδούς συγγενείς.. καλοδιάθετους πρόθυμους και χαμογελαστούς.. έκανα γνωριμίες.. καλά είναι.. βελτιώθηκε ολίγον η γνώμη μου για τους συνέλληνες.. και η κατάστασή μας βελτιώθηκε.. βγήκαν τα σωλινάκι.. πηγαίνουμε βόλτες στο διάδρομο.. μια χαρά..
μια βόλτα στο σισμανόγλιο.. για μια μικροβιολογική εξέταση ενός δείγματος.. με προσγείωσε.. σαν να πήγα στην εφορία.. αξίωνε η υπάλληλος να ξέρει ο γιατρός του κατ.. την οικονομική και γραφειοκρατική διαδικασία στο συσμανόγλιο.. νομίζω τελικά κριτήριο διατήρησης της θέσης εργασίας.. θα πρέπει να είναι η καλή διάθεση και η προθυμία.. και μη μου πήτε ότι κουράζονται.. οι νοσοκόμες του κατ κουράζονται πολύ περισσότερο.. και βλέπουν και περισσότερα.. αλλά καταφέρνουν να διατηρήσουν την καλή τους διάθεση και την ανθρωπιά τους μέσα στο χάος..
έιδα και ένα περιστατικό στη διαδρομή ΚΑΤ-συσμανόγλειο.. που μου ανέβασε την πίεση.. γριούλα με μαγκουρίτσα.. αραχνοίφαντη και ασταθείς.. προσπαθούσε να περάσει το δρόμο σε σημείο χωρίς φανάρι.. την περίμενα μέχρι να ανέβει τη νησίδα.. στο άλλο ρεύμα δε δόσαν σημασία.. πενρούσαν δίπλα της με ταχύτητα και την ανάγκασαν με χίλια βάσανα να ξανά ανέβει στη νησίδα.. κάτι τέτοιες στιγμές μου έρχεται να το κάνω συγκρουόμενο το αυτοκίνητάκι μου.. άσε το τι βρισίδι ρίχνω.. τέλος πάντων.. ωμ ωμ ωμ.. εντάξει..
ο μήνας μπήκε λίγο απότομα.. χθες έμεινε ο πατέρας μου για πρώτη φορά με αυτοκίνητο.. από την εποχή του taunus.. πριν 25 χρόνια.. τα προσέχει πολύ στα σερβις και στη χρήση.. αλλά να.. ενός κακού.. σήμερα είπαμε να πάρω εγώ τηλέφωνο την οδική βοήθεια να πάει να τον μαζέψει.. τους παίρνω στις 7.. μου λένε υπάρχει συνεργείο στο μαραθώνα σε μισή ώρα περίπου θα είναι σε σας.. το λέω στον πατέρα μου.. με παίρνει ο οδηγός του λέω οδηγίες.. καπάκι ο πατέρας μου.. -έπεσα στις κότες και δε μπορώ να σηκωθώ.. που να πρωτο πάω και ποιόν να πρωτοκοιτάξω.. πάει ο οδηγός τον βρίσκει μέσα στα άιματα τα χώματα και τις κοπριες.. ευτυχώς μάλον δεν έσπασε κάτι.. αλλά έχει πληγές στο κούτελο στον όμο στο γοφό και στο πόδι.. του λέω να έλθει στο ΚΑΤ που είμαστε καλή παρέα.. αλλά δε θέλει.. φορτώνουν το αυτοκίνητο και πάνε στο σέρβις.. εκεί που αναρωτιόμασταν τι έγινε τον βλέπουμε στο ΚΑΤ.. είχε κλήσει η πληγή στο κούτελο.. και ευτυχώς δεν έκανε καρούμπαλο.. ωραία μας μπήκε ο μήνας..
καλό μήνααααα :) :)

9 σχόλια:

bluesmartoula είπε...

Καλό μήνα Κουλπάκι μου. Αχ βρε παιδί μου να σας βγεί αλλοιώτικα απ΄ότι σας μπήκε ο Σεπτέμβριος... Περαστικά σε όλους και στο αυτοκίνητο.
Υ.Γ. Όσο για την ανθρωπιά, έχουμε μάλλον ξεχάσει την έννοια της λέξης. Κι εγώ βρίζω σε παρόμοιες καταστάσεις, άσε που με βρίζουν και με μουτζώνουν όταν σταματώ για να περάσει ένας πεζός! Φτού μας να μην μας ματιάξω...
Γλυκά Φιλιά

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ιστορίες καθημερινής τρέλας!
Εύχομαι περαστικά και καλή μετακόμιση από το Κ.Α.Τ!

Ακόμα εξακολουθείς να είσαι αιθεροβάμων;
Σιγά που νοιάζονται για μια γριά στο δρόμο... μια λιγότερη..........................

koulpa είπε...

bluesmartoula μου
καλό μήνα καθυστεριμένα.. :) :)
καλήτερα είμαστε.. βγήκαμε.. συνεχίζουμε κατ'οίκον θεραπία.. :) :)
μωρέ στο κατ μια χαρά ήταν οι άνθρωποι.. μου αναπτέρωσαν λίγο το ηθικό.. στο δρόμο δε τολμούν συνήθως να μου πουν κάτι.. χαχαχα ευτυχώς δε βγαίνει η ευγένειά μου στη φάτσα μου.. :) :)
καλσπερούδιααα :) :)

koulpa είπε...

γιαγιά αντιγόνη
ευχαριστώωωωω βγήκαμε χθες!! :) :)
μωρέ και αιθεροβάμον και δονκιχότης.. πότε θα το χάσω και θα σπάω μούτρα αντί ανεμόμυλων δε ξέρω.. :) :)
την καλησπέρα μου :) :)

Ανώνυμος είπε...

Αμαν Παναγία μου....οικογενειακο το κακο;;;

koulpa είπε...

χαχαχα coulita μου
ναι.. σε συνέχειες.. :):)

Ειρήνη είπε...

Ωχ... τι γκαντεμιά είναι αυτή... περαστικά σας εύχομαι... φιλιά.

koulpa είπε...

xaxa ειρήνη μου
περνάει σιγά σιγά.. ευχαριστώωω :) :)
καλημερούδιαααα :) :)

mpampo είπε...

γεια σου φιλε ξυλουργε χαιρομαι που βρισκω ανυσηχους φιλους παντου