Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Για να μετρηθούμε..

..πόσοι ήμαστε;.. ένα μύριο άνεργοι.. βάλε τους βιοτέχνες και τους εμπόρους.. βάλε και τις οικογένειες.. μη σου πω να βάλεις και αυτούς που παίρνουν 400-500 ευρουλάκια το μήνα.. πιό κοντά είναι στο τίποτα.. παρά στα 1400 που χρειάζεται για να κουτσοζήσει με τι ς σημερινές τιμές.. μήπως είμαστε πολλοί για να περιμένουμε από άλλους να μας λύσουν το πρόβλημα;.. μήπως να αφήσουμε την κλάψα μας.. και να σηκωθούμε να πάρουμε τους δρόμους.. τα βουνά και τις στάνες;.. δε μπορεί.. φαντάζομαι έχουμε ανάμεσά μας όλες τις ειδικότητες.. και τις δεξιότητες.. θα μπορούσαμε κάπως να οργανωθούμε.. θα μπορούσαμε ανά περιοχή να μαζέψουμε τις διατροφικές καταναλωτικές και κοινωνικές μας ανάγκες.. και να προσπαθήσουμε να τις λύσουμε μεταξύ μας.. δε ξέρουμε τι περίπου χρειαζόμαστε για διατροφή ένδυση εξοπλισμό;.. εντάξει.. δε θα αντιμετωπίσουμε την υγεία.. αλλά αν δεν αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα.. και πεθάνουμε από πείνα ή κατάθλιψη περιμένοντας τους σωτήρες.. τι τη χρειαζόμαστε την υγεία;.. δε μπορούμε ο καθένας αντί να βαριόμαστε τη ζωή μας.. να αρχίσουμε να ασχολούμεθα με κάτι;.. σα χόμπι ρε αδελφέ.. να δούμε.. να συνεννοηθούμε με αγρότες και κτηνοτρόφους.. να κάνουμε κατά τόπους άτυπους συνεταιρισμούς.. να δούμε τι μπορεί να καλλιεργηθεί και που.. κοντά στον τόπο της κατανάλωσης.. να τα μεταφέρουμε ακόμα και με ποδήλατο.. θα γίνουμε και πιό ερωτεύσιμοι αμα πέσουν οι μπάκες τρομάρα μας.. να μαζευόμαστε και να γλεντάμε.. να τους σπάσουμε τα νεύρα όπως πάντα.. που θέλουν να μας επιβάλουν την κλαψομουνίασή τους.. άντε.. και εσείς οι 20-30 που θα πέσετε εδώ.. έστω και κατα λάθος.. σκουντήστε.. σφαλιαρώστε.. ταρακουνήστε το διπλανό σας.. που βαριέται ακόμα και να το συζητήσει.. που βλέπει το ίντερνετ σα μπαμπούλα.. κάντε κάτι για την τιμή των όπλων.. για τα παιδιά και τα αγέννητα ίσως εγγόνια σας.. που τα έχετε χρεώσει.. νομιζοντας ότι τα εξασφαλίζετε.. και το να πεθάνουν είναι το εύκολο.. το να ζουν στην αθλιότητα πως το ανέχεστε;.. δόστε το παράδειγμα.. άντε να συναντηθούμε σε κάνα πιό πλατύ μέσον.. στο φατσαμπούκι ας πούμε.. στο τηλεβώας.. κάπου.. κι αν εν τω μεταξύ μας το κόψουν.. πάντα θα υπάρχουν τα σημαιάκια και οι προβολείς.. ακόμα και με σήματα μορς.. να μην σταματήσουμε να επικοινωνούμε..
τικτικ τικτικ τικτικ τικτικ τικτικ τικτικ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!


..δε τελείωσε η σειρά παραληρημάτων περί οργάνωσης.. αλλά θα έσκαγα αν δε τα έλεγα..

2 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Ελα μέσα είμαι!
Μαζευτείτε όλοι και'γω μέσα.
Αρμενίζω,ψαρεύω μαζεύω χόρτα ότι μπορώ να γλιτώσω.
Φτιάχνω ένα μεζέ πίνουμε κανένα 1/2κιλο γινόμαστε ντίρλα ξεχνάμε τον πόνο μας και το πρωί πάλι απ'την αρχή.
Όλο το παν είναι να μην κλαψουρίζουμε με την μιζέρια μας.
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!

Καλή εβδομάδα να'χουμε!

koulpa είπε...

xaxa zoyzoy μου
να φταίει η θάλασσα που σ αρμύρισ και μου αρέσεις τόσο;.. μην ίσως η ανοιχτοσιά;.. έχω φιάχνω μια βάρκα 4,90.. την έχω ποστάρει
http://koulpaspot.blogspot.com/2008/04/blog-post_23.html
..δεν την τελειώνω πια.. θα με αρπάξουν όλες οι υπηρεσίες.. και δεν έχω δίλεπτο.. θα με τσακίσουν.. να την κάνω πειρατική και να τη φέρω να κάνουν παρέα με τη δική σου;.. :) :)
καλησπερούδια :) :)