Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

μηνιαία επιθεώρησις..

..κατάντησε το παρόν πτωχό.. πλην όμως τίμειον μπλογκ.. τι να κάνω;.. αυτές οι εκλογές δε λένε να ξεκολλήσουν από πάνω μου.. σα την βρώμα του σάπιου κρέατος στην κατάψυξή μου.. με τά από 58 πλυσίματα με ότι μπορείς να φανταστείς.. δε λέει να φύγει.. και τα αποτελέσματα των εκλογών.. δε κατάφερα καν να αρχίσω να τα ξεπλένω.. κάθομαι με αναπνευστική υποβοήθηση.. και δε ξέρω καν τι περιμένω..
κάποια στιγμή.. θά ναι πάνω από δυό μήνες.. η αγαπημένη deedee μου έδειξε ένα ξένο ποστ με μια κατασκευή.. μου άρεσε τόσο που ήθελα αμέσως να την κάνω.. και κανόνιζα κι ιστιοπλοΐα για αρχές αυγούστου.. χαχαχα (φωνή κυρίου)..είχα κι άλλες δουλίτσες στη μέση.. έτσι είπα θα ασχοληθώ από 15αύγουστο.. που θα πήγαινα στο χωριό.. για να πάνε οι δικοί μου διακοπές.. μαζί με μιά από τις δουλίτσες.. έβγαλα και τα υλικά.. και με περιμέναν τα καημένα..

ο αύγουστος.. καμιά σχέση δεν είχε με τον αύγουστο που είχα κατά νου.. ξεκίνησε με μια δουλειά που δεν έπρεπε να αναλάβω.. την ανέλαβα περισσότερο σα χάρη.. δούλευα 12 μέρες σα το μαύρο.. από τη σκόνη καλέ.. έχανα ένα κιλό τη μέρα από τον ιδρώτα.. και τελικά.. και κερατάς και δαρμένος.. γδαρμένος.. τέλος πάντων..

τελικά οι δικοί μου κατάφεραν να φύγουν προς το τέλος του αυγούστου.. πήρα όλα μου τα εργαλειάκια.. πήρα και τα υλικά.. και είπα να ξεκινήσω έστω κι αργά.. αλλά οι δικοί φεύγοντας μου ζήτησαν να ασχοληθώ με το βάψιμο στο σπίτι.. να μην τους έχω στα πόδια μου.. έτσι έμπλεξα με το βάψιμο..

όταν τέλειωσα με το βάψιμο.. κι επέστρεψαν οι δικοί μου.. είχα ήδη κανονίσει κάποια πράγματα για τον σεπτέμβρη.. αλλά πήρα τα υλικά στην αθήνα.. και ξεκίνησα μετ' εμποδίων.. ελπίζω να καταφέρω να τελειώσω.. και να το ποστάρω στο παρατημένο μου.. για το μικρούλι της deedee μας.. κι όχι για το εγγονάκι της..

εν των μεταξύ.. έχω μπουχτίσει με την κατάστασή μας.. και κοιτώ σιγά σιγά για δουλειά.. όπου στο κόσμο να'ναι.. ίσως κάνω ακόμα 4-5 προσπάθειες ακόμα εδώ.. κοιτώντας αντίστοιχα σάιτ με αυτό της κατασκευής.. βρήκα διάφορα ξύλινα παιχνιδάκια. ίσως ξεκινήσω να φτιάχνω τέτοια..

από την άλλη βλέπω ότι το DIY έχει αρχίσει να αναβιώνει.. ίσως κι εκεί προσπαθήσω πάλι συμβουλευτικά.. αν και στο παρατημένο μου που δίνω τζάμπα συμβουλές.. νομίζω μερικές φορές τζάμπα τις δίνω..