Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΧΧΧ τσοντες (εμβαλώματα) ζωής..

..40 ημερών απέκτησα το δικό μου δωμάτιο.. χώρος.. το πρώτο Χ.. δε το εκτίμησα βέβαια τότε.. μα έμαθα να μην με ενοχλούν.. αργότερα που άρχισα να θέλω να κάνω πράγματα.. εκτίμησα το χώρο.. ιδικά όταν στα 4 βρέθηκα.. μετά από μετακόμιση.. σε ένα μικρό δωματιάκι.. ίσα που χώραγε ένα κρεβατάκι κι ένα λιλιπούτειο τραπεζάκι.. συγχρόνως.. ήθελα και χρόνο να κάνω πράγματα.. το δεύτερο Χ.. έκανα συμφωνίες.. να κάνω δουλίτσες.. και σε αντάλλαγμα να έχω χρόνο δικό μου.. να κάνω πράγματα.. "τώρα παίζω" έλεγα.. και δε με ενοχλούσαν.. την ίδια εποχή άρχισαν να με στέλνουν για ψώνια.. εκεί στο δρόμο μας.. φούρνος.. κρεοπώλης.. μπακάλης.. μανάβης.. κουμπιά φερμουάρ βαρίδια κόπιτσες καρφίτσες βελόνες κλωστές.. ότι χρειαζόταν.. έτσι ήλθα σε επαφή και με το χρήμα.. το τρίτο Χ.. έπρεπε να φτάσω στα 13.. για να συνδυάσω τον χρόνο.. που με απασχολούσαν πρόσκαιρες κυρίως καλοκαιρινές δουλειές.. με το χρήμα που εισέπραττα.. κι έφτασα στα 18.. που θέλησα ένα δικό μου αυτόνομο χώρο.. για να συνδυάσω το χρήμα με το χώρο.. αυτά τα 3 Χ.. ΧΧΧ με ταλαιπωρούν για τα επόμενα 30 χρόνια.. πότε λείποντας το ένα λείποντας το άλλο.. στην ουσία.. τα τελευταία 3-4 χρόνια.. μου λείπουν και τα 3.. γιατι και χρόνο που έχω.. μη έχοντας χρήμα.. μη έχοντας κάποιον που να θέλει να τον αγοράσει.. δεν έχω τι να τον κάνω.. τα 3 τελευταία χρόνια.. αν δεν ήταν μια πρώην συνεργάτιδα που με ανέχθηκε.. θα ήμουν ή άστεγος.. ή θα φορτωνόμουν στους γονείς μου.. χθες προέκυψε μια περίπτωση.. να εξασφαλίσω στέγη για 2-3 χρόνια.. που να μη βασίζεται στην καλοσύνη των ξένων.. με τη συμφωνία να παραλάβω ένα ερείπιο και να το αποδώσω κανονικό σπίτι.. με έξοδα και εργασία αντί των ενοικίων.. για να δούμε.. το εύχομαι.. αλλιώς.. ή σε αντίσκηνο θα μετακομίσω ή σε βάρκα.. :)

16 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Όλα καλά θα πάνε!!!!

koulpa είπε...

παυλος
χαχαχα κητώ και για αντίσκηνα πάντως.. και χημικές τουαλέτες.. 3G ιντερνετ έχω προνοήσει.. μια χαρά θα είμαι.. :) :)
καλημέρα :) :)

Astero είπε...

Ωχ μωρέ Κουλπάκο, τι ζόρι τραβάς κι εσύ... Κι εγώ στα ίδια ήμουν για 2 χρόνια, μέχρι που έφυγα. Τι να σου πω, καλή τύχη, ελπίζω να κάτσει αυτό το σπίτι οπότε να έχεις ένα Χ τακτοποιημένο -να λείπουν και τα 3 μαζί δεν παλεύεται, μιλάω εκ πείρας!

koulpa είπε...

xaxaxa astero μου αγαπημένη μια χαρά είμαι μωρέ.. πάντα κάπως τα καταφέρνω να επιβιώσω.. εγώ κι οι κατσαρίδες.. και το ότι δεν έχω δει κατσαρίδα στο σπίτι αυτό εδώ και 7 χρόνια με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως υπερτερώ σε δυνατότητες επιβίωσης.. :) :)
μου μήνυσε σήμερα ότι καταρχήν συμφωνεί.. μένει να βρεθούμε να δούμε τις λεπτομέριες.. για να δούμε :) :)
καλησπερούδιααα :) :)

mkf είπε...

Σου στέλνω θετική ενέργεια :) :)

koulpa είπε...

xaxaxa mkf
καλώς το το μικρούλιιιιι :) :)
ευχαριστωωωω :) :)

zoyzoy είπε...

Σε κακομάθανε Κουλπάκο μου άκου 40μερών με δικό του χώρο.Εγώ μέχρι τα 18με την αδελφή στο ίδιο δωμάτιο!

Ελπίζω να βρεις τα χρήματα και την όρεξη να το φτιάξεις όπως εσύ το θέλεις.Τη θέληση πάντως την έχεις και αυτό είναι το πάν στην υπόθεση!

Η βάρκα τι κάνει την πούλησες??

koulpa είπε...

xaxa zoyzoy μου
μπα.. απλά δεν απέκτησα αδέλφια..
ναι από θέληση δεν έχω παράπονω.. και από επιμονή και υπομονή.. στα μέσα κολλάμε.. αλλά δεθέντος του χρόνου θα τα καταφέρω.. :) :)
οχι ακόμα δε την πούλησα.. θέλει ακόμα κάποιες εργασίες.. ενίσχυση ζυγών κουβέρτωμα και βάψημο.. που ζητάνε κανα 500αρικο.. έχω βρεί ένα μανδρά που ασχολήται με ψαρόβαρκες.. να της βάλει ένα τρέλες μηχανή και χαρτιά μήπως την πουλήσουμε.. :) :)
εκτός αν την κρατήσω και την κάνω πειρατική.. :) :)
καληνυχτούδιααα :) :)

Dee Dee είπε...

κουλπακι μου

σου εχω εμπιστοσυνη. Αντιμετωπιζεις ο,τι σου ξημερωνει ως Ζωη και το ζεις.
Μα ειναι κριμα να ειμαστε ετσι, να φτασαμε εδω. Δεν λεω αδικο, επειδη δεν εχω κατασταλλαξει οτι δεν το αξιζαμε τελικα (οχι εσυ συγκεκριμενα), για τις παραπλευρες απωλειες στενοχωριεμαι πολυ (εδω κολλας εσυ μαλλον).
Ελπιζω να πανε ολα καλα, οπως θα σε ικανοποιουσαν!

Πολλα φιλια σου στελνω!

koulpa είπε...

deedee μου αγαπημένη
τώρα μίλησα με τον ιδιοκτήτη.. πολλά μάλον ίσως θα δούμε.. το αφήνω πίσω κι αναζητώ άλλη λύση.. αν με προλάβει τυχαιρός θα είναι.. :) :)
ναι μωρέ.. δεν έχεις επιλογή στη ζαριά που θα ρίξεις.. αλλά στο πως θα την παίξεις.. και για μένα στο παιχνίδι νικητής δεν είναι αυτός με τις καλήτερες ζαριές.. αλλά αυτός που διασκέδασε περισσότερο τη διαδικασία.. :) :)
καλησπερούδιαααα :) :)

ZouZouna είπε...

Δεν είναι φόρτωμα να μένεις με τους γονείς. Δηλαδή ο θείος και οι θείες που έμεναν, εγώ που μένω... τι φόρτωμα ειμαι? ίσα ίσα, που το να μένεις μαζί, με τους μεγάλους, σου δίνει την δυνατόητα να μάθεις πολλα.


Πες δεν αντέχεις και μετά τα λέμε!
χι ιχ χι

koulpa είπε...

xaxaxa zouzounion μου
έχουμε ξεμάθει μετά από 30 χρόνια.. θέλουμε αλλα τόσα να ξανα συνηθίσουμε.. :) :)
καλησπερούδιααα :) :)

roadartist είπε...

Όλα να πάνε καλά κουλπάκι μου.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν πιάνουν τα χέρια σου είσαι ένας τυχερός άνθρωπος. Στην εποχή που έρχεται αυτό θα είναι το πιο σημαντικό.
Γιατί αυτό πλέον είναι μια γνώση που κατέχουμε όλο λιγότεροι.
Καλή επιτυχίααααααα!

koulpa είπε...

roadartistakiμου αγαπημένο
είχα την τύχη να γενηθώ σε φτωχή οικογένεια.. και να μάθω να τα κάνω όλα χωρίς μαστόρους.. και μετά εκτός του οικονομικού κινήτρου.. ανακάλυψα και τη χαρά της δημιουργίας.. όλα καλά.. :) :)
ευχαριστώωωωωω :) :)
καληνυχτούδιαααα :) :)

bluesmartoula είπε...

Αγαπημένε Κούλπα. Κανείς δεν χάνεται και το ξέρεις. Ιδιαίτερα άνθρωποι με Α κεφαλαίο. Μπορεί να μην έχεις τα 3Χ, αλλά έχεις το 1Α! Τώρα, όταν βρείς και κάποιο απ΄τα Χ κάντο ΧΑ (όχι ΑΧ)! Φιλιά πολλά

koulpa είπε...

Bluesmartoula μου τώρα το είδα ακόμα τα ψαχνω τα ρημαδοχι :) :)