Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

372024

 3 / 7 / 2024


.. άρχισα πάλι να.. διαβάζω κάποια από.. τα email μου.. είδα ένα από.. το protagon και.. παρατήρησα ότι μου.. ερχόταν ένα κάθε.. εργάσιμη μέρα της εβδομάδας.. διάβασα 3-4 προτάσεις.. και το αποφάσισα.. να το εντάξω.. και αυτό στο.. πρόγραμμα μου και.. μου έκανε δουλειά.. με την προφορά μου.. ακόμα το κάνω.. μα το βράδυ.. την μέρα της διακοπής.. όπως έχω πει.. δεν έκανα ότι.. είχα υπολογίσει αντιθέτως.. έκλεισα το laptop.. και έπιασα από.. το κομοδίνο μου.. ένα μυθιστόρημα στα αγγλικά.. της agatha christie.. το by the pricking of my thumbs.. και το είχα εκεί.. γιατί είχα κάνει.. 4-5 άκαρπες προσπάθειες.. να το διαβάσω..

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

272024

 2 / 7 / 2024


.. την δε στιγμή.. της διακοπής μετανόησα.. και έκλεισα το laptop.. γιατί σκέφτηκα ότι.. η μπαταρία θα.. μου έδινε 1-2.. ώρες με διάβασμα.. τι θα έκανα.. με τις υπόλοιπες.. σταγόνα στον ωκεανό.. μέχρι τελευταίως τις.. 8 παρά τέταρτο.. ανοίγω τον alfa.. όχι για ενημέρωση.. τον Ιανουάριο του.. 2022 το facebook.. μου έστελνε να δω.. κάθε μέρα τι δημοσίεψα.. ακριβώς πριν από.. έναν χρόνο και.. επειδή ντρεπόμουν να.. διαβάζω φωναχτά την.. χρησιμοποιώ ως ήχο.. κάτω από τον.. μπορούσα να κρυφτώ.. στην αρχή 2-3 λέξεις.. μα κάθε μέρα.. κάποτε έγιναν 2-3 προτάσεις.. και είπα να.. συνεχίσω την εκπαίδευση αλλιως..

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

172024

 1 / 7 / 2024


.. την μέρα της διακοπής.. μία χαρά ξύπνησα.. κατά τις 5.. το πρωί και.. έμεινα στο κρεβάτι.. καμία ωρίτσα και.. μετά όπως κάθε πρωί.. ασχολήθηκα με το youtube.. όσο τουλάχιστον είχα ρεύμα.. τελικά μας αποχαιρέτησε.. κατά τις 9.. δεν ήταν καθόλου.. εγγέζος πείτε του.. μα και εγώ.. καθόλου δεν έκανα.. αυτά που είχα προσχεδιάσει.. με είχε εκπαιδεύσει.. με τις διακοπές.. της η ΔΕΗ.. μαζί με το ρεύμα.. συγχρόνως και μας.. αποχαιρετά και το ίντερνετ.. έλεγα λοιπόν για.. όσο κρατούσε η.. μπαταρία του laptop μου.. να διάβαζα από.. την αρχή όλα.. αυτά που είχα δημοσιέψει.. που τα είχα.. αποθηκευμένα.. στο σκληρό του δίσκο..