Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ελεήστε τον ασύνδετο..



..όταν έκανα το δεύτερο μπλογκ μου.. είχα σκοπό την διάδοση της χαράς της δημιουργίας.. το μοίρασμα αυτής της χαράς με όσο το δυνατόν περισσότερους.. αν υπήρχε το ιντερνετ και τα μπλογκζζ στις αρχές των 90ς.. θα είχα μεγαλύτερη επιτυχία.. το DIY ήταν στα πάνω του.. μετά ήλθε το.. "γιατί να τα φτιάξουμε αφού μπορούμε να τα αγοράσουμε;".. γιά όλες τις περιπτώσεις.. έτσι το 2007.. ήμασταν ακόμα εκεί.. τώρα.. ίσως και λόγω της κρίσης.. βλέπω ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον.. αλλά τώρα.. που έγινε η θάλασσα γιαούρτι.. εγώ δεν έχω κουταλάκι.. έτσι ασύνδετος για μερικούς μήνες.. εξαρτάται από την καλοσύνη των ξένων.. ενός ξένου συγκεκριμένα που αφήνει μερικές φορές ανοιχτό το ασύρματο δίκτυό του.. και στην πληρωμένη υπηρεσία των καφέ με wifi.. έτσι όταν διάβασα το σχετικό ποστ της αγαπημένης θείας σοφίας.. μου μπήκε η ιδέα να βγώ στη ζητιανιά.. γνωρίζω ότι το donation δεν είναι αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας.. αλλά μπορεί να το δοκιμάσω.. για να το πιστοποιήσω.. ίσως σας ρωτήσω.. θα με κεράσετε εναν καφέ;.. με wifi βέβαια.. ή λίγο ιντερνετ τέλος πάντων;..

13 σχόλια:

Σοφία είπε...

Εγώ λέω να μετακομίσεις στην Αγγλία. Πρώτον γιατί τότε θα είσαι ακόμα πιο κοντά στη θεία Σοφία, δεύτερον γιατί οι Άγγλοι τρελαίνονται για DIY και τρίτον γιατί ψάχνω να βρω ξυλουργό-επιπλοποιό να μου φτιάξει ντουλάπια στο μπάνιο και δεν βρίσκω με τίποτα (την τύχη μου μέσα)!

μαχαιρης είπε...

Λοιπον η Σοφια εχει δικιο...!!
Τουλαχιστον να το δοκιμαζες...!!
Παραπερα...
Επειδη εγω..Ειμαι υποχρεωμενος να εχω υπολογιστη...Λογω των παιδιων που σπουδαζουν...
Θα ηταν τιμητικο για μενα να ερθεις, να τα πουμε, και να κατσεις οσο θελεις...!!
Και φαγητο και καφε κερναω..Και απ ολα...
Εξ αλλου να θυμασαι φιλε...!!
Ολα αυτα ο Θεος τα δινει δωρεαν...!!
Σε ολους..!!

koulpa είπε...

xaxaxa σοφία μου
παρά λίγο να το κάνω το 1999.. ένας φίλος προσπαθούσε να φτιάξει το σπίτι του και είχε απογοητευτεί.. και μια και τα κάνω όλα.. έλεγε να με πάρει κάνα εξάμηνο να τον φτιάξω.. αλλά είχα τόσες δουλειές εδώ που δεν μπορούσα να φύγω.. :) :)
το σκεφτόμουν πάλι το καλοκαίρι.. μια κι ο γιος ενός φίλου που σπουδάζει εκεί μου είπε ότι για μαστόρους όλο και κάποια δουλειά βρίσκεται ακόμα.. αλλά αρώστησε η μάνα μου και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να το ψάξω.. :) :)
χαχα να το κοιτάξουμε το θέμα.. ίσως και να συμφέρει.. :) :)
καληνυχτούδιαααα :) :)

koulpa είπε...

χαχα φίλε μου μαχαίρι
έτσι κι αλλιώς θέλω να σε επισκεφτώ.. αλλά οι μετακινήσεις έχουν γίνει ακριβότερες κι από τη σύνδεση.. τις πιό πολλές φορές πάω μέχρι εκεί που με παν τα πόδια μου.. ξεκίνησα πάλυ να ποδηλατώ λίγο.. αλλά από 5-6 χρόνια ακινησίας.. θέλω μάλλον χρόνο και χιλιόμετρα.. για να μπορώ να κάνω μεγάλες αποστάσεις.. :) :)
ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά :) :)
την καληνύχτα μου :) :)

Minorakias είπε...

Κουλπάκο, φίλε, ο μέλας δρυμός σε περιμένει!
Για καφέ, για μπύρες για βόλτες και ίσως και βρούμε και καμμιά δουλειά.
(Δεν είναι πρωταπριλιάτικο !)
Ν΄άσαι καλά.

koulpa είπε...

xaxa φιλε minorakia
ο γνωστός μέλανας δρυμός; τραίνο έρχεται; αχ.. εδώ στον μαχαίρι που έιναι στην ίδια πόλη έχω οικονομικό θέμα να πάω.. αν βρεθεί δουλειά να χρηματοδοτήσει το ταξήδι και στους πόλους πάω.. :) :)
ευχαριστώ πολύ για την προσφορά.. :) :)
την καλησπέρα μου :) :)

Dee Dee είπε...

Ολη μερα στο γραφειο ειμαι, ελα για καφεδακι οποτε ανεβεις. Θα εχω χρονο...γιατι αν σου πω οτι σκοτωνομαι στη δουλεια θα πεσει φωτια να με καψει :):)

φιλακιααααα

Σοφία είπε...

Ορίστε μερικά λινκ για να τσεκάρεις τον συναγωνισμό ;-)

http://www.lenthebuilder.com/

http://www.melaniewoods.co.uk/

http://www.cabinetsjd.co.uk/site/

koulpa είπε...

xaxa dee dee μου αγαπημένη.. όλο και πιό δύσκολο το βλέπω.. μόνο αν το συνδιάσω με κάποια δουλειά και μου χρηματοδοτήση τα έξοδα μετακίνησης.. :) :)
αχ.. αυτό το να μην έχεις δουλειά.. ξεκούραστο.. αλλά κι ανησυχητικό.. :) :)
καλησπερούδιααα :) :)

koulpa είπε...

χαχα σοφία μου
ωραία είναι.. αλλά τιμές δε βλέπω.. πως να κρίνω το συναγωνισμό; :) :)
καλησπέρες :) :)

Heliotypon είπε...

Ναι, αλλά μην ξεχνάς την ΔΟΥ ζητιάνων που μπορεί να σου πάρει το μισό καφεδάκι... 'Ασε που θα θέλει μα στείλει και μήνύματα από το Ιντερνετ καφέ. Τρία εσύ, ένα εκείνη...

koulpa είπε...

xaxa heliotypon
δεν έχω πρόβλημα να μοιράζομαι.. αρκεί αυτοί με τους οποίους μοιράζομαι να βρίσκονται στην ίδια ή κατότερη βαθμίδα στην τροφική αλυσίδα με εμένα.. το κακό είναι ότι όταν ακούς οργάνωση.. συνήθως κοστίζει περισσότερο από οτι αξίζει.. :) :)
την καλησπέρα μου :) :)

Stefanos Max είπε...

Γεια!
αν θες γίνε μέλος στα μπλογκ μου.
Ευχαριστώ.